Bild från Skövde idrottsgala

Skövde Idrottsgala 2017

Skövde Idrottsgala 2017 arrangeras den 28 januari i Arena Skövde.

Idrottsgalan i Skövde är till för att uppmärksamma idrottsliga prestationer under det gångna året. Den ska också ge en möjlighet för alla idrottsaktiva och intresserade att uppleva en festkväll med idrottsliga förtecken och umgås över föreningsgränserna.
 
Vi tror att galan fyller en viktig funktion eftersom den kan vara ett sätt att uppleva gemenskap, vilket är en av grundförutsättningarna för den goda föreningen!

Idrottsgalan genomfördes första gången i januari 2006.

Det delas ut många priser under festkvällen. Utöver de tolv priserna, som idrottsgalan ansvarar över delas det även ut andra stipendier och utmärkelser.

Underhållning & konferencier

Konferencier för Skövde Idrottsgala 2017 är Ida Björnstad. Kvällens husband är Good News och gästartist är Wictoria Nilsson.  

Tider och program

Kl. 17.00 Insläpp, mingel och välkomstdrink.

Kl. 18.00 Galan startar med middag, utdelning av stipendier och underhållning.

Kl. 20.00 Prisutdelningen börjar och blandas med underhållning av Ida Björnstad, Wictoria Nilsson och Good News.

Kl. 23.00 Idrottsgalan 2017 avslutas och festen fortsätter på Bogrens Salonger.

Biljettbeställning

Biljetter till Skövde Idrottsgala 2017 beställs via e-post idrottsgala@nextskovde.se. Eventuella frågor om biljettbeställningar kan göras till Maria Holmén, Next Skövde på telefon 0500-44 66 82. Biljettpriset är 375 kr/biljett. Biljettförsäljningen stänger söndagen den 22 januari.

Priserna

Pristagarna utses av den idéellt arbetande nomineringskommittén som leds av Malin Toll Hägg. Nomineringskommittén bedömer de nomineringar som lämnats in i varje kategori (se mer information under rubriken "Dokument").

Priset i varje kategori är en miniatyr av Vitalis, bronsskulpturen vid Arena Skövde, gjord av Berndt Jutemar. Priset är helt unikt och kan bara erhållas på Skövdes Idrottsgala. Under rubriken "Dokument" finns ett dokument som beskriver historien om hur priset till Skövde Idrottsgala kom till.