Bilder på olika yrken inom kommunen.bild1Bilder på olika yrken inom kommunen.bild2Bilder på olika yrken inom kommunen.bild3Bilder på olika yrken inom kommunen.bild4Bilder på olika yrken inom kommunen.bild5

Arbeta hos oss

Välkommen att söka våra lediga jobb.

Inom Skövde kommun jobbar över 4400 medarbetare inom en rad olika yrken för att underlätta och skapa en bra vardag för Skövdes invånare och besökare. Vill du vara med och göra skillnad för de människor som bor och verkar här? Vi behöver många nya medarbetare framöver och du är varmt välkommen att söka dig till oss. Läs mer om våra lediga tjänster och lämna gärna din intresseanmälan för vikariat, extrajobb och sommarjobb. 

Några bra anledningar att jobba i Skövde kommun

  • Vi är en av Skaraborgs största arbetsgivare som månar om dig och uppmuntrar dig till delaktighet 
  • Vi jobbar för att du ska kunna vidareutvecklas och göra karriär hos oss 
  • Vi jobbar för att du ska ha en hälsofrämjande arbetsplats med bra arbetsklimat
  • Vi jobbar för ökad jämställdhet och mångfald

Läs gärna mer i vår medarbetaridé som du hittar under dokument.

Medarbetarfilm

Det är ingen nyhet att personalen är ett företags viktigaste resurs. För att hylla alla våra medarbetare i kommunen, och visa uppskattning för det viktiga arbete de gör för Skövdeborna, har vi gjort en film.

Om staden 

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för att du får en hög livskvalitet här. Alla delar i vår kommunala verksamhet samverkar för att skapa en helhet, som ska bidra till att vi når vår vision ”Skövderegionen är känd i landet som en välkomnande region där människor möts, verkar och mår bra.” Vi strävar efter att ständigt utveckla Skövdes varumärke och våra kärnvärden är kraft, mod och glädje.

Psst. Visste du att…? 

  • stan rymmer både slalombacke, ett Vasaloppscenter och Sveriges bästa äventyrsbad?
  • Sveriges första kulturhus och en nationalarena för futsal finns här?
  • Skövde har en aktiv högskola som bland annat utbildar framtidens dataspelsutvecklare? 
  • Nordens största guldskatt hittades i Skövde?
  • teknik- och innovationsparken ”Gothia Science Park” ligger här?