Genusfotografen föreläser på Mångsidiga Måndagar

Utställningen ”Bilder som förändrar världen” av Tomas ”Genusfotografen” Gunnarsson visas på Skövde Stadsbibliotek under februari 2017. Utställningen inleds med en föreläsning på dagtid av fotografen själv.

Tomas Gunnarsson vill genom sina bilder visa att det är möjligt att förändra och skapa nya regler och tar även in aspekter på kulturell och funktionsmässig mångfald i denna utställning, som är producerad i samarbete med Gävle kommun. Utställningen är en del av Gymnasium Skövdes ”Rättvisevecka” för gymnasieelever och andra intresserade.

Media hälsas välkomna
Tid: Måndag 30 januari kl. 13.00
Plats: Stadsbiblioteket, Skövde Kulturhus

Utställningen möjliggörs tack vare ett samarbete mellan Gymnasium Skövde, kommunens barn- och ungdomsstrateg Susanne Sandberg samt Föreningen Kvinna Skaraborg. Fri entré.

Läs mer om Tomas  "Genusfotografen" Gunnarsson.

Eva Kihlström
Programansvarig biblioteksassistent