Internationella dancehallartister till Flamman

Fredagen den 17 februari arrangeras ett dancehallparty på fritidsgården Flamman i Ryd. Under kvällen uppträder Rorie Firediblackz och Bigga Elite – två internationellt kända dancehallartister från Jamaica.

Dancehall kallas den typiska medryckande musiken från Jamaica. Rorie Firediblackz och Bigga Elite kommer – förutom att uppträda – även att dansa tillsammans med besökarna i den typiska dansstilen. Innan partyt startar klockan 20.00, är det fritt fram för vem som helst att fatta mikrofonen och uppträda från scenen i ”Open mic”.

Arrangemanget syftar till att skapa fler organiserade aktiviteter för ungdomar i Ryd och locka nya målgrupper till fritidsgården. Arrangemanget är drogfritt och arrangeras av Skövde kommun och Medborgarskolan.

Media hälsas välkomna
Fredag 17 februari