Mångsidiga Måndagar om ”Bilder som förändrar världen”

Den 8 mars är det 25 år sedan föreningen Kvinna Skaraborg startades. Ökad och spridd kunskap kring jämställdhetsfrågor har stått på agendan alltsedan dess. Var står vi nu? Vad har hänt under dessa 25 år?

Dessa och andra frågor diskuteras under Mångsidiga Måndagar 6 februari.

Kvällen inleds med en diskussion/workshop kring Tomas ”Genusfotografen” Gunnarssons utställning ”Bilder som förändrar världen” sedd ur Kvinna Skaraborgs perspektiv. Därefter bjuder Kvinna Skaraborg på jubileumstårta och en historisk ordförandekavalkad – tio kvinnor som gjort avtryck i såväl föreningen som i och utanför regionen presenteras. Hör deras tankar. Ställ frågor. Reflektera. Diskutera. Anja Praesto medverkar som moderator.

Media hälsas välkomna
Tid: Måndag 6 februari kl. 18.00
Plats: Stadsbiblioteket, Skövde Kulturhus

”Bilder som förändrar världen”
Utställningen av Tomas ”Genusfotografen” Gunnarsson visas på Skövde Stadsbibliotek under februari 2017. Utställningen är möjlig genom ett samarbete med Gymnasium Skövde, kommunens barn- och ungdomsstrateg Susanne Sandberg samt Föreningen Kvinna Skaraborg. Fri entré.

Läs mer om Genusfotografen.

Eva Kihlström
Programansvarig biblioteksassistent