Skövde Idrottsgala 2018

Skövde Idrottsgala 2018 arrangeras den 27 januari i Arena Skövde.

Idrottsgalan i Skövde är till för att uppmärksamma idrottsliga prestationer under det gångna året. Den ska också ge en möjlighet för alla idrottsaktiva och intresserade att uppleva en festkväll med idrottsliga förtecken och att umgås över föreningsgränserna.
 
Vi tror att galan fyller en viktig funktion eftersom den kan vara ett sätt att uppleva gemenskap, vilket är en av grundförutsättningarna för den goda föreningen!

Idrottsgalan genomfördes första gången i januari 2006.

Det delas ut många priser under festkvällen. Utöver de tolv priserna, som idrottsgalan ansvarar över delas det även ut andra stipendier och utmärkelser.

NÄR:  Lördag 27 januari, kl 17.00-23.00
VAR:   Arena Skövde
PRIS: 375 kr/biljett

 

Nominering av kandidater

Senast den 30 november vill vi ha din nominering!

Gå in här och nominera!

Biljettbeställning

Biljettförsäljningen är öppen fram till den 14 januari.

Beställ biljetter här!

I biljettpriset ingår välkomstdrink, 3-rätters middag, musikunderhållning och prisutdelning. Biljetterna faktureras efter galan.

Uthämtning av biljetter
Måndag den 22 januari kl 16.00-18.00

Priset "Vitalis"

Pristagarna utses av den idéellt arbetande nomineringskommittén som leds av Malin Toll Hägg. Nomineringskommittén bedömer de nomineringar som lämnats in i varje kategori (se mer information under rubriken "Dokument").

Det unika priset som varje pristagare får ta emot är en miniatyr av Vitalis, bronsskulpturen vid Arena Skövde, gjord av Berndt Jutemar.