Made in Skövdes logotype

Kom och besök våra underleverantörer på ELMIA den 14-17 november

Planerar du ett besök på Elmia under mässan, tveka inte att höra av dig till något av företagen, eller kom bara förbi på en kopp kaffe.

I dagarna fyra är det återigen dags för våra underleverantörer i Made in Skövde att packa montern och bege sig till Elmia i Jönköping. Elmia Subcontractor samlar tillverkningsindustrins experter och företag under ett och samma tak. I år är det över 1 200 utställare från drygt 30 länder. Detta gör att det skapas helt unika förutsättningar för att utveckling och att fler lönsamma affärer tas hem till Skövde. Laguppställningen i Made in Skövdes monter är samma som i fjol vilket innebär att Ferrocon, Jonssons Mekaniska, ToWe Elektronik, SMK, Skövde Gravyr, Götlunda CNC och Nystedts Mekaniska ställer ut.

Även Furhoffs Rostfria finns på plats under veckan i egen monter bara ett stenkast från Made in Skövdes monter i A-hallen. Planerar du ett besök på Elmia under mässan, tveka inte att höra av dig till något av företagen, eller kom bara förbi på en kopp kaffe, du hittar oss i monter A01:36