Skärpta lokala rekommendationer i Västra Götaland

Spridningen av covid-19 pågår fortfarande i Västra Götaland. Därför förlängs de skärpta rekommendationerna till och med 18 april. Uppmaningen är bland annat att alltid bära munskydd i kollektivtrafik och att fortsätta arbeta hemma.

Läs mer

Slideshow imagebild1Slideshow imagebild2Slideshow imagebild3Slideshow imagebild4Slideshow imagebild5

Nyeport - Möjligheternas hus

Är du 13-25 år gammal och tycker om eller skulle vilja lära dig att skapa och spela in musik i professionell studio, göra film, teckna eller måla? Då har du kommit rätt!

Även du som bara vill ha en plats att träffa dina vänner på och kanske spela TV-spel, fika, ha pingisturneringar eller dra ihop ett spännande projekt har kommit alldeles rätt. Det är också helt okej att bara vara här utan några krav på att orka göra något speciellt!

”The only limit to your impact is your imagination and commitment.”
- Tony Robbins

Nyeport är en hbtqi-certifierad verksamhet. Vad det innebär kan du läsa om mer här: HBTQI-Certifiering 

Bokningsbara lokaler

Nyeport är inte enbart en mötesplats för ungdomar utan här finns även små och stora lokaler till förfogande. Lokalerna passar för konferens, dans, teater, livescen, möten, läxläsning och andra projekt.
Är din aktivitet ungdomsinriktad och utan vinstintresse har du möjlighet att låna våra lokaler gratis. I annat fall får man gärna hyra våra lokaler för en skälig summa istället.

Vill du ha mer information om våra lokaler och hur du bokar? Kontakta föreståndare Lena Lillienberger eller administratör Helen Belfrage, så återkopplar de så snart de kan. Det går även bra att ringa Lena på telefon 0722-426002.

Våra lokaler är strikt drogfria!

 

Håll dig uppdaterad! Följ Nyeport på våra Sociala kanaler:

       Följ oss på Facebook        Följ oss på Instagram       

 Hitta till oss

Mötesplatserna är tillfälligt stängda för "drop in" på grund av rådande restriktionen. De erbjuder istället verksamhet med föranmälan! Så kika in på din mötesplats sociala kanaler där aktiviteterna kommer presenteras löpande.


Öppettider


Tisdagar  kl: 15.00-21.00
Onsdagar  kl: 15.00-21.00
Torsdagar  kl: 16.00-21.00
Fredagar  kl: 17.00-22.00
Lördagar  kl: 17.00-22.00


För förenings- och bokad verksamhet finns möjlighet för utvidgade tider.


Röda dagar och aftnar har Nyeport stängt.
Kontakt


Nyeport café: 0500-49 89 62


För bokningar; maila föreståndare Lena Lillienberger eller administratör Helen Belfrage.