Camilla Brolin ny grundskolechef i Skövde kommun

Camilla Brolin blir Skövde kommuns nya grundskolechef. Camilla kommer närmast från en tjänst som områdeschef för grundskolan i Lidköpings kommun och har lång erfarenhet av ledarskap inom skolan på olika nivåer.

— Vi är riktigt glada för att Camilla har valt att tacka ja till tjänsten och ser att hon med sin gedigna erfarenhet och sitt ledarskap kommer att bli en värdefull tillgång för Skövde, säger Katarina Lindberg, chef för sektor barn- och utbildning i Skövde kommun.

Camilla har en magisterexamen i pedagogik och har arbetat många år inom grundskolan, bland annat som rektor, förskolechef och verksamhetschef.

— Det känns roligt att få möjligheten att arbeta i Skövde och jag ser mycket fram emot det här, säger Camilla Brolin. Jag tror att jag med min bakgrund, erfarenhet och mitt förhållningssätt kan bidra till hela skolans utveckling i Skövde och ser med spänning fram emot det här.

Camilla tillträder sin nya tjänst i Skövde den 1 juni.

— Vi hälsar Camilla varmt välkommen till oss och ser fram emot att arbeta tillsammans med henne, säger Katarina Lindberg. Hon blir en viktig spelare i vårt arbete med utvecklingen av hela barn och utbildningssektorn inom Skövde kommun.