Boka tid med studievägledare

 

Hos Vuxenutbildning Skövde träffar du studievägledarna Catrin Johansson, Patrik Clausén, Joakim Wetterskog och Martin Rubensson. De ger dig vägledning som underlättar ditt val av utbildning och/eller yrke. 

Du behöver inte läsa på Vuxentubildning Skövde för att boka en tid med oss. Vi hjälper dig med frågor som rör alla typer av studier. Studie och yrkesvägledning är kostnadsfri. 

Boka tid för studievägledning.

Du bokar tid i vår e-tjänst. Du kan välja mellan ett telefonmöte eller ett möte på plats.

  • Vid ett telefonmöte ringer vi dig på bokad tid. Mötestid 30 min.

  • För ett möte på plats var noga med att kontrollera adressen då du hittar oss på två olika adresser i Skövde. Du väljer plats när du bokar. Mötestid 60 min.


Om du har bokat en tid på plats men nu känner dig sjuk eller har symptom ta kontakt med oss så bokar vi om det till en telefontid. Kontaktinformation hittar du under kontakta oss.

Joakim Wetterskog, Patrik Clausén och Martin Rubensson träffar du på Wennerbersgata 2. Catrin Johansson träffar du på Regementsgatan 7.

Bokning av möten gör du i vår e-tjänst.

Om du har en kort fråga behöver du inte boka tid. Då kan du ta kontakt  med oss eller få hjälp med din fråga genom Kontaktcenter på länken: Kontakta oss (skovde.se)

Här kan du boka tid med oss, direkt via kalender.

Du har möjlighet att boka en tid som längst tre veckor framåt. 

Bra att tänka på inför mötet

Om du bokar ett telefonmöte är det bra om du har tillgång till en dator.  Det är vanligt med frågor som rör dina tidigare studier så ha gärna dina betyg på tidigare studier tillgänliga.