Välkommen till Vuxenutbildning Skövde och kursstart 16 januari- grundskolekurser

Vi har lektioner och handledning (hjälp med arbetsuppgifter) både på skolan och fjärrundervisning i Teams. Information om upplägg i just din kurs och första kontakten med din lärare får du via introduktionstillfället, du hittar tid och plats i längre ned på den här sidan.  Kurslitteratur får du låna av din lärare. 

Schema
Schema för dina kurser syns i Skola24 i Vklass från och med måndag 16 januari när du loggar in och i länkar nedan med starttider. Observera att schemat är preliminärt och kan ändras. Du kommer också att få ett välkomstmejl torsdag 12 januari med lärarens kontaktuppgifter och påminnelse om starttider för dina kurser. 

Ny studerande och Vklass
Du som är ny studerande kommer via särskilt mejl från IT att få inloggningsuppgifter till Vklass onsdag 11 januari. Om du inte hittar mejlet - leta i din skräppost. Dina kurser syns i Vklass från måndag 16 januari.  

Datorer och datorkunskap
Du behöver tillgång till dator i kurserna, särskilt på närdistans och blandad studieform (Teamslektioner, läxinlämning).  Vi har datorer för läxläsning på skolan i vår studiehall (sal 204).  

Du hittar hur du loggar in i Vklass här:

Introduktioner i varje kurs - tider, salar och länkar
Närdistans (DID): det är viktigt att du deltar i det första introduktionsmötet och registrerar dig hos läraren – du hittar tid och länk eller sal här: om du klickar här:

Närundervisning på skolan (NUD): det är viktigt att du deltar i det första introduktionsmötet och registrerar dig hos läraren – du hittar tid och länk eller sal här: om du klickar här:

Blandad studieform (BLD): det är viktigt att du deltar i det första introduktionsmötet och registrerar dig hos läraren – du hittar tid och länk eller sal här: om du klicka här: