Boka tid med studievägledare

Hos Vuxenutbildning Skövde träffar du studievägledarna Adam Skogsmo, Malin Segerblad, Joakim Wetterskog och Martin Rubensson. De ger dig vägledning som underlättar ditt val av utbildning och/eller yrke. 

Du behöver inte läsa på Vuxentubildning Skövde för att boka en tid med oss. Vi hjälper dig med frågor som rör alla typer av studier. Studie och yrkesvägledning är kostnadsfri. 

Boka tid för studievägledning.

Du bokar tid i vår e-tjänst. Du kan välja mellan nedanstående när du bokar tid

  • Vid ett telefonmöte ringer vi dig på bokad tid. Mötestid 30 min.

  • Teamsmöte (digitalt möte, du behöver känna till hur Microsoft Teams fungerar och ha en stabil internetuppkoppling). Mötestid 60 min.

  • För ett möte på plats var noga med att kontrollera adressen. Mötestid 60 min.


Under hösten 2023 samt början av 2024 är studie och yrkesvägledare Adam Skogsmo,  Martin Rubensson och Joakim Wetterskog bokningsbara för möte på plats på Regementsgatan 7 samt telefonmöte. Detta på grund av renovering av tidigare lokaler.

Malin Segerblad är bokningsbar via telefon.

Bokning av möten gör du i vår e-tjänst.

Om du har en kort fråga behöver du inte boka tid. Då kan du ta kontakt  med oss eller få hjälp med din fråga genom Kontaktcenter på länken: Kontakta oss (skovde.se)

Här kan du boka tid med oss, direkt via kalender.

Du har möjlighet att boka en tid som längst tre veckor framåt. 

Bra att tänka på inför mötet

Om du bokar ett telefonmöte är det bra om du har tillgång till en dator.  Det är vanligt med frågor som rör dina tidigare studier så ha gärna dina betyg på tidigare studier tillgänliga.