Hyra, köpa eller bygga?

Eldningsförbud / Fire ban is in effect

All eldning och grillning med öppen låga är förbjudet på samtliga platser i Skövde kommun och Västra Götalands län med undantag för grillning på egen tomt.

All burning and grilling with open flame is banned at all locations in Skövde municipality and Västra Götaland County except for grilling in private gardens.

Läs mer

Hyra, köpa eller bygga?

Oavsett om du vill hyra, köpa eller bygga din bostad finns det en uppsjö av aktörer i Skövde med omnejd att vända sig till. På denna sida hittar du några av dessa. Observera att listan inte är fullständig. Om du som företagare saknas på listan är du välkommen att höra av dig till oss.

Hyra bostad

För närvarande finns det ingen gemensam bostadsförmedling i Skövde kommun som tillhandahåller hyresrätter. Nedan hittar du ett urval av de aktiva företagen i kommunen. Utbud av lediga lägenheter och hur ansökan görs informeras av respektive fastighetsägare.

 

Bygga bostad

Det finns många byggbolag i Skövde som hjälper dig vidare i dina planer på att bygga ditt drömhus. Nedan hittar du ett urval av dessa. Här kan du läsa mer om villatomter som säljs via tomtkön.

 

Köpa bostad

Är du ute efter att köpa en färdig villa eller bostadsrätt rekommenderar vi dig att kontakta en mäklare. Du kan även se det uppdaterade utbudet på Hemnet. Du kan även hitta nybyggnationsprojekt i Skövde kommun här.