Virtuell rundvandring i Trädgårdsstaden

Välkommen till en virtuell rundtur i Trädgårdsstaden! Detta är en visualiseringsmodell som består av en kombination av fotografier och 3D-modeller. Detta innebär att en del i modellen visar det som redan finns, och en del visar upp hur området kan komma att se ut när det är färdigbyggt.

Klicka här för att komma till den virtuella rundvandringen i Trädgårdsstaden.

Klicka på de olika ikonerna för att exempelvis få mer information och bilder av Trädgårdsstaden. Ikonen med 360 graders-bilden tar dig till en ny vy i stadsdelen. Totalt finns det fem vyer att hoppa runt mellan. Tittar du på modellen via en mobiltelefon kan du kan se dig om i vyn både genom att använda touchfunktionen på skärmen och genom att rotera telefonen åt olika håll.

Modellen gjordes först under mars 2018 och i den versionen var det ett snötäckt Trädgårdsstaden som visades upp. Modellen uppdaterades med nya bilder under sommaren 2018.

Observera!
Ser modellen konstig ut i din webbläsare? Den fungerar bäst i Internet Explorer samt Mozilla Firefox. Av någon anledning kan det se konstigt ut om du öppnar den i Google Chrome. På mobiltelefoner och surfplattor fungerar den som allra bäst.