Arbetsmarknadsenheten

Vi gör jobbet åt er!

Jobbar ni i onödan? Vi kan göra jobbet åt er!

Arbetsmarknadsenheten på Skövde kommun arbetar på uppdrag från arbetsförmedlingen, försäkringskassan med flera. Till oss kommer personer som behöver arbetsträning för att kunna ta sig ut i arbetslivet eller som behöver praktik.

Arbetsmarknadsenheten utför en mängd olika jobb åt företag och organisationer i Skövde med omnejd. Samtidigt som det hjälper en person ut i arbetslivet så frigör det tid för företagen att fokusera på viktigare uppgifter.

Vi har idag många nöjda kunder och utför arbeten åt bland annat följande företag:
CEJN, Plast-Petter, SMK, Skövde Gravyr, Strokirk Landströms, Christers finmekaniska och Skövde kommun.

Vi erbjuder bland annat:
Legotillverkning/montering - vi utför enklare produktion av olika slag och ihopsättning av detaljer till kompletta artiklar
Paketering/märkning - vi kontrollerar, märker upp och förpackar artiklar för leverans till slutkund
Administrativa jobb - vi tillhandahåller till exempel registrering, skanning och fotoredigering
Plock - vi plockar ihop ditt material till mässor och event och hjälper dig med ditt massutskick (kuvertering, adressering med mera)

Våra styrkor:
Bredden – vi utför alla typer av arbeten, stort som smått
Kompetens – arbetshandledarna har lång erfarenhet av arbete i industrin
Kvalitet – rätt kvalitet i rätt tid
Flexibilitet – medarbetarna kompletterar varandra med olika erfarenhet och kunskap

Kan vi göra jobbet åt er?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan samarbeta.

ARBETSMARKNADSENHETEN
AVA - Avdelning Vuxenutbildning och Arbetsmarknad

Kontakt arbetshandledare:
Johan Clemborn 0500 - 49 81 72
Hans Schönborg 0500 - 49 72 85

Besöksadress:
Gesällgatan 2, Skövde (Hallenbergsrondellen)