Bengt Stenhammar blir ny chef för Gymnasium Skövde

Nu är det klart att Bengt Stenhammar blir ny gymnasiechef för Gymnasium Skövde. Han tillträder tjänsten i början av augusti.

Bengt har en lång ledarerfarenhet från både offentlig sektor och det privata näringslivet och kommer närmast från en tjänst som rektor på De la Gardiegymnasiet i Lidköping. Han är 57 år och bor i Lidköping.

- Jag ser mycket fram emot den nya tjänsten och att få möjlighet att tillsammans med kollegor och elever stärka och utveckla Gymnasium Skövde ytterligare, säger Bengt Stenhammar.

- Bengt har en intressant bakgrund med erfarenheter från både rektorsrollen och från att ha jobbat med affärsutveckling som kommer att vara till stor nytta för den fortsatta utvecklingen av Gymnasium Skövde. Det är därför med glädje och stor tillförsikt som jag hälsar honom välkommen till kommunen, säger Katarina Lindberg, sektorschef barn och utbildning, Skövde kommun.

Kontakt:
Katarina Lindberg, sektorschef barn och utbildning,  Skövde kommun.
0500-49 82 90, katarina.lindberg@skovde.se

Bengt Stenhammar