Försvarskonferens 2020

12 oktober går årets försvarskonferens av stapeln. Den här gången digitalt. Det är öppet för alla att delta men anmälan krävs.

Årets försvarskonferens kommer genomföras digitalt den 12 oktober. För att kunna följa konferensen i sin helhet behöver ni anmäla er.  Konferensen är gratis att ta del av men kräver anmälan för att kunna följa. Den riktar sig främst till dig som på kommunal, regional och nationell nivå jobbar med totalförsvarsfrågor, men är tillgänglig och öppen för alla.

Medverkar på konferensen gör bland andra landshövding Anders Danielsson och Överste Peter Hederstedt, chef för Västra militärregionen.

- Arbetet med totalförsvar bidrar till att ytterligare stärka vår fredstida krisberedskap, säger Anders Danielsson.

- Kan vi försörja oss, hålla ut och stödja varandra i händelse av kris och krig, så är det den viktigaste styrka vi kan ha, fortsätter Peter.

Lär mer om konferensen här.