Skövde är värd för ett meetup kring platsvarumärke och varumärkesbyggande

I veckan är Skövde värd för ett meetup kring platsvarumärke och varumärkesbyggande. Det blir två fullspäckade halvdagar för kreativt erfarenhetsutbyte mellan Region Värmland, Österåker, Kungsbacka, Halmstad, Sundsvall och Skövde. Dagarna ger oss värdefulla verktyg att använda när vi arbetar med det långsiktiga varumärkesbyggandet, vår roadmap, för platsvarumärket Skövde.

Är du nyfiken på vad ett platsvarumärke är, vad man har det till och hur vi i Skövde har tänkt kring vårt nya platsvarumärke?
Lyssna då på vår podd Hälta-Hälta där vi i senaste avsnittet pratar med Malin Sandegren, vår platsmarknadsförare i Skövde kommun.

Du hittar podden här eller där poddar finns.