Information om coronaviruset och covid-19

Du är skyldig att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och andra mot spridning av covid-19. Du ska själv tänka igenom hur du kan undvika att bli smittad och hur du kan undvika att smitta andra. Du ska visa hänsyn till dina medmänniskor, vilket är särskilt viktigt i förhållande till personer i riskgrupper.

Här är det gott att leva!

Skövde kommun placeras på plats 28 i hela landet, och på plats ett i Skaraborg, i mätningen Bästa kommun att bo i 2020.

Tidningen Fokus årliga mätning jämför Sveriges kommuner i tio huvudkategorier, bland annat demokrati och jämställdhet, utbildning, kultur, miljö och bostäder. I mätningen för 2020 placeras Skövde kommun på plats 28 i hela landet, och på plats ett i Skaraborg. Skövde placerar sig särskilt högt i rankingen av bostäder där vi hamnar på en nionde plats.