Information om coronaviruset och covid-19

Du är skyldig att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och andra mot spridning av covid-19. Du ska själv tänka igenom hur du kan undvika att bli smittad och hur du kan undvika att smitta andra. Du ska visa hänsyn till dina medmänniskor, vilket är särskilt viktigt i förhållande till personer i riskgrupper.

Läs mer

Skövdebostäder nominerade till årets samhällsbyggare

Tidigare i år vann vårt bostadsbolag Skövdebostäder två kundkristaller för kvalitén på sin service och varumärkets styrka. Nu är de också nominerade till årets samhällsbyggare för området Aspö Eko-logi!

Aspö Eko-logi är en av tre nominerade till utmärkelsen Årets samhällsbyggare, som är instiftat av tidningen Dagens samhälle. Priset går till ett framtidsinriktat projekt eller en nyskapande förändring som rör bostäder, energi, infrastruktur eller social/miljömässig hållbarhet.

De var även tidigare i år nominerade i tre kategorier när årets kundkristaller delades ut. Vilket är ett pris där hyresgästernas betyg avgör vem som vinner. Skövdebostäder lyckades då vinna två av sina nomineringar - kvalitén på sin service och varumärkets styrka.

Läs gärna mer om den nya nomineringen och projektet på Skövdebostäders sida.