Information om coronaviruset och covid-19

Skärpta råd gäller i Västra Götaland till och med 13 december. Läs mer

tjejer med en telefon

SpeakApp

SpeakApp är appen för dig som är ung och som bor, vistas eller verkar i Skövde kommun och som har tankar om hur vi kan göra Skövde bättre. Appen byggdes för att möta två olika behov. Kommunen behöver få reda på vad unga tycker är bra och vad de vill ska förändras. Ungdomar ska kunna dela med sig av sina synpunkter och förslag.

Appens funktioner:

  • Snabbfråga: Kommunen kan via appen skicka ut korta frågor med svarsalternativ till Skövdes ungdomar, som ett sätt att kolla läget i en specifik fråga. Resultatet visas i form av ett cirkeldiagram.

 

  • Din åsikt: Denna funktion är en möjlighet för ungdomar att fritt skicka in sina synpunkter, högt och lågt, till kommunen. Kanske har just du ett förslag kring hur vi kan förbättra skolan, mötesplatserna eller varför inte Skövdes utemiljöer.

 

  • På gång: En kalender som visar vad som händer för unga i kommunen. Här kan alla möjliga aktiviteter marknadsföras, till exempel fester av olika slag, eller en dag med familjefiske. Det kan även handla om jobb, praktikplatser och annan liknande information.

 

LADDA NER APPEN HÄR: