Nya lokala rekommendationer i Västra Götaland

Spridningen av covid-19 har återigen börjat öka i Västra Götaland. Därför inför nu smittskyddsläkaren rekommendationer som gäller från 17 februari till 14 mars. Det handlar bland annat om munskydd i kollektivtrafik och vissa inomhusmiljöer.

Läs mer

Framtidens Sverige

Regeringens Framtidskommission i samarbete med Sveriges kommuner och landsting (SKL) har bjudit in Skövde gymnasieskolor att delta i det nationella projektet Framtidens Sverige.

Projektet Framtidens Sverige syftar till att skapa engagemang, intresse och diskussion kring framtidsfrågor i hela landet och bidra till Framtidskommissionens arbete. Resultatet presenteras på en Sverigekarta på webben, du hittar en länk i högerkanten. Under hösten har Sveriges Kommuner och Landsting publicerat texter på kartan från kommuner och regioner runt om i landet, varav Skövde är en av utvalda kommuner. Gymnasieelever ger sin syn på hemkommunens och den egna framtiden i en text som publiceras på kartan. Så publicerar Sveriges Kommuner och Landsting en ögonblicksbild av synen på framtidens Sverige.

Läs mer om Skövdes framtidstexter i foldern i högerkanten. Till höger hittar du dessutom länkar till källor och övriga styrdokument som vi i Skövde arbetar med.