Kontakta oss

Undrar du över något eller vill du vara med och påverka vår stad? Vi tar gärna del av dina frågor, synpunkter, förslag eller upptäckta fel! Här kan du skriva direkt till oss.

Beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt så vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Anges en adress önskar vi få information om både gatunamn och nummer. 

Skicka gärna med foton, andra filer och markera platsen på kartan. Vi tar gärna emot information som du tror kan hjälpa oss att snabbare sätta oss in i ditt ärende.

Du kan välja att inte ange några kontaktuppgifter. Om du önskar att vara anonym har vi ingen möjlighet att återkomma till dig och vi kan på så vis inte be om kompletteringar.

När du skickar in meddelande som innehåller personuppgifter samtycker du även till att vi använder uppgifterna för att hantera ditt ärende. Uppgifterna hanteras endast av Skövde kommun eller kommunens bolag beroende på vad ärendet gäller. Offentlighetsprincipen gäller inom kommunen och kommunens bolag. Vi kan därför komma att lämna ut det du skickar in till oss om någon ber om det. Vi gör alltid en sekretessprövning innan vi lämnar ut en handling. 

Läs mer om dina rättigheter och  vår hantering av personuppgifter.


Ladda upp filer
Klicka på kartan för att peka ut platsen
Hur vill du helst få återkoppling?