Nya lokala rekommendationer i Västra Götaland

Spridningen av covid-19 har återigen börjat öka i Västra Götaland. Därför inför nu smittskyddsläkaren rekommendationer som gäller från 17 februari till 14 mars. Det handlar bland annat om munskydd i kollektivtrafik och vissa inomhusmiljöer.

Läs mer

Patrik Westberg

Digital idrottsgala

Tvprofilen Patrik Westberg är programledare för årets idrottsgala som sänds digitalt på lördag den 30 januari! Under kvällen kommer årets pristagare att hyllas i en direktsändning från Arena Skövdes foajé.

Skövde Idrottsgala är till för att uppmärksamma idrottsliga prestationer under det gångna året. Galan fyller en viktig funktion eftersom den kan vara ett sätt att uppleva gemenskap, vilket är en av grundförutsättningarna för den goda föreningen!

Idrottsgalan genomfördes första gången i januari 2006. Det delas ut många priser under festkvällen. Utöver de tolv priserna, som idrottsgalan ansvarar över delas det även ut andra stipendier och utmärkelser.

I år kommer galan kommer genomföras digitalt utan publik på plats i Arena Skövde lördag den 30 januari med sportkommentatorn Patrik Westberg vid rodret. 

Sändingen kommer bestå av en blandning av förinspelade inslag och liveframträdanden och det är bara årets vinnare som kommer bjudas in till sändningen.

Läs mer om de nominerade här Skövde Idrottsgala 2021 (skovde.se)