Information om coronaviruset och covid-19

Du är skyldig att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och andra mot spridning av covid-19. Du ska själv tänka igenom hur du kan undvika att bli smittad och hur du kan undvika att smitta andra. Du ska visa hänsyn till dina medmänniskor, vilket är särskilt viktigt i förhållande till personer i riskgrupper.

Läs mer

Här är de nominerade till Idrottsgalan 2020

Malin Toll Hägg och Åsa Bogren från nomineringskommittén presenterade de nominerade till årets Idrottsgala på en pressträff i fredags eftermiddag. 18 olika idrotter representeras bland de nominerade.

Nomineringskommittén har gjort ett gediget arbete med att läsa igenom och bedöma de förslag som kommit in från kommunens föreningsliv och idrottsintresserade under nomineringstiden.

Sammantaget är 18 olika idrotter representerade i underlaget och 19 olika föreningar. Nomineringskommittén uppgift är att med sin breda kompetens inom olika sporter värdera alla fina idrottsprestationer utifrån givna kriterier för att i första hand sålla fram tre nominerade i varje kategori och sedan en vinnare i varje kategori. Förutom till priset SLA-Plaketten - årets idrottare i världen som Skövdeborna själva röstar fram vinnaren till via tidningen SLAs hemsida.

Ytterligare några priser kommer delas ut på galan den 25 januari, bland annat föreningsledarstipendiet som Kultur- och Fritidsnämnden står bakom.

Se alla nominerade här (LÄNK)