Information om coronaviruset och covid-19

Du är skyldig att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och andra mot spridning av covid-19. Du ska själv tänka igenom hur du kan undvika att bli smittad och hur du kan undvika att smitta andra. Du ska visa hänsyn till dina medmänniskor, vilket är särskilt viktigt i förhållande till personer i riskgrupper.

Läs mer

Sätt färg på stan

Vill du vara med och skapa konst som syns? Bor du i Skövde kommun och är mellan 6 och 15 år? Då tycker vi att du ska vara med!

Konstnärerna Daniel DANO Wilhelmsson och Alexandra Magnusson leder arbetet med att skapa ett gemensamt konstverk i gångtunneln mellan Garpaparken och Mörkabäcken/Sikaparken i Skövde centrum.

Introduktionsdag tisdag 18 juni kl 10-14 i Boulognerskogen. Vi testar material och tekniker tillsammans och gör ett tillfälligt konstverk i Boulognerskogen. Då får du även veta mer om det gemensamma konstverket i gångtunneln i augusti. Ingen föranmälan, drop-in. 
Ta med dig oömma kläder, mat/fika och vatten.

Gemensamt konstverk 12-16 augusti kl 10-14 i gångtunneln mellan Garpaparken och Mörkebäcken/Sikaparken. Intresseanmälan gör du här. *

*Sista anmälningsdag 12 juli. Begränsat antal platser. Vi kommer under vecka 29  att meddela dig om du får en plats i mural-projektet "Sätt färg på stan!

 

Frågor? Maila bokning.konst@skovde.se