En familj, två vuxna och två barn, som sitter och fikar och njuter av utsikten från Billingen.

Friskvårdens dag 2019

1 september fylls Billingen med liv under Friskvårdens dag! Vi hoppas att er förening, organisation eller företag vill delta under dagen och visa upp er verksamhet för intresserade medborgare.

 

DAG: Söndag 1 september
TID: 09.30-13.00
PLATS: Billingens fritidsområde

Praktisk information

Besökarna kommer att gå längs en förutbestämd promenadslinga. Start och mål på promenaden är vid stora parkeringen på Billingens topp. Besökarna kan starta från 9.30 till 13.00. Evenemanget är vanligtvis slut vid 14.30.

Prova på aktiviteter, musik, smakprov och utmaningar är extra uppskattat av besökarna som brukar vara mellan 2500 till 3500 personer.  

Som vanligt kommer vi även att förbereda en tipspromenad med tolv frågor. 2 veckor innan Friskvårdens dag kommer vi att meddela de utställare som har blivit tilldelade en fråga, med önskemål om förslag på en barn- och en vuxenfråga som är kopplade till er verksamhet.

Intresseanmälan

För att Friskvårdens dag 2019 ska bli en lika stor succé som tidigare år, behöver vi er hjälp! Gå in på länken nedan och anmäl er senast 23 augusti.

Det är helt kostnadsfritt att delta.

Anmäl er här!

Frågor eller funderingar?

Kontakta Camilla Hammarström:
0500-49 82 02
camilla.hammarstrom@skovde.se

 

Syftet med Friskvårdens dag är att Skövde kommun tillsammans med Skövdes rika förenings- och näringsliv erbjuder medborgarna en dag där de får möjlighet att bli inspirerade, få större kännedom om och chans att prova på olika aktiviteter som kan möjliggöra en aktiv och meningsfull fritid.

Länkar