Information om coronaviruset och covid-19

Skärpta råd gäller i Västra Götaland till och med 13 december. Läs mer

Bild på basebollspelare

Lillegårdens idrottsområde

Lillegården är kommunens största område för fotboll. Området har fyra elvamannaplaner för fotboll, stor uppvärmningsyta och ett stort sportfält.

 


På grund av Corona viruset gör vi några åtgärder på Lillegårdområdet.

När du kommer från den stora parkeringen har vi nu kritat asfalten, så att vi kan hålla avstånd.

Vi rekommenderar att om du ska ner till stugorna och fotbollsplanerna, så går du den asfalterade gången.

När du är klar med aktiviteten går du vid sidan om fotbollsplanerna och ut genom grindarna  på kortsidan av fotbollsplanerna och vidare upp mot parkeringen bakom staketet

Omklädningsrum finns tillgängliga med inga nycklar på Lillegården och Södermalms IP tillsvidare, för att försöka bidra till minskad smittspridning.

Rekommendationen är att alla genomför ombyte och dusch hemma. Detta gäller alla lag, både ungdom och senior, både träningar och matcher.

Tack för visad hänsyn!


 

Sportfältet omfattar en gräsyta som är 28 000 m2 som delats upp i flera planer. Den huvudsakliga verksamheten här består av fotboll, baseboll och softboll.
 
Här anordnas fotbollsturneringar, till exempel Skadevi Cup, en av Sveriges största ungdomsturnering på gräs för elvamannalag.
 
Flera föreningar har sin dagliga tränings- och matchverksamhet förlagd till området. Fyra föreningar har dessutom sina klubbstugor här.
 
Strax intill finns också Karstorps motionsspår som är elbelyst och cirka 2,5 km långt.

Följ oss gärna på Facebook!

 

Hitta hit: