Skövde Idrottsgala 2018

Välkommen till en galakväll där vi hyllar Skövdes idrotts- och föreningsliv!

Idrottsgalan i Skövde är till för att uppmärksamma idrottsliga prestationer under det gångna året. Den ska också ge en möjlighet för alla idrottsaktiva och intresserade att uppleva en festkväll med idrottsliga förtecken och att umgås över föreningsgränserna.
 
Vi tror att galan fyller en viktig funktion eftersom den kan vara ett sätt att uppleva gemenskap, vilket är en av grundförutsättningarna för den goda föreningen!

Idrottsgalan genomfördes första gången i januari 2006.

Det delas ut många priser under festkvällen. Utöver de tolv priserna, som idrottsgalan ansvarar över delas det även ut andra stipendier och utmärkelser.

NÄR:  Lördag 27 januari, kl 17.00-23.00
VAR:   Arena Skövde
PRIS: 375 kr/biljett

 

Årets pristagare!

Läs här om vilka som vann priser under Skövde Idrottsgala 2018!

 

Underhållning och artister

Den här året leds galan av Kalle Moraeus. Mellan prisundelningarna blir det högklassig underhållning med bland annat Robert Gustafsson, Lagaylia Frazier, Thomas Di Leva, Anna Blomberg och Arkivet The Band. 

Klicka här för att läsa inbjudan!

Biljettbeställning

Biljettförsäljningen är nu stängd!

Vi frågor angående biljetter, kontakta Sara Alexandersson: sara.e.alexandersson@skovde.se eller 0500-49 82 11.

Uthämtning av biljetter
Måndag den 22 januari kl 16.00-18.00

Priset "Vitalis"

Pristagarna utses av en idéellt arbetande nomineringskommitté som leds av Malin Toll Hägg. Nomineringskommittén bedömer de nomineringar som lämnats in i varje kategori (se mer information under rubriken "Dokument").

Det unika priset som varje pristagare får ta emot är en miniatyr av Vitalis, bronsskulpturen vid Arena Skövde, gjord av Berndt Jutemar.