Guldkanten

Är du över 65 år och skulle uppskatta att få sällskap en stund, under en promenad eller när du gör ett ärende? Du bor kanske ensam och har svårt att komma ut och träffa andra människor. För dig finns nu Guldkanten.

Den 4 mars 2013 startade arbetsmarknadsenheten på AVA en ny verksamhet. Den kallas Guldkanten och är tänkt att ge meningsfull sysselsättning för arbetssökande och samtidigt vara till glädje och nytta för dig som är äldre och bor i Skövde kommun.

Verksamheten riktar sig inledningsvis till dig som fyllt 65 år och som bor i tätorten. Förhoppningen är att vi inom kort ska kunna komma till personer som bor runt omkring.  

Vi kan aldrig garantera att vi kan komma just när du önskar eller behöver, men vi ska göra vårt bästa. Vi kan inte göra ärenden åt dig, men gärna med dig. Vi kan inte köra dig i bil, men vi kan följa med på promenad och liknande. Vi kan inte vårda dig, städa åt dig eller göra sådant som hemtjänsten gör, men vi kan vara ditt sällskap en stund om du vill!  

Ring oss gärna för mer information eller för att göra upp om en tid. Vi har telefontid vardagar kl. 08.00-09.00. Telefonnumret hittar du till höger. 

Vår broschyr ger dig mer information. Den hittar du också till höger.