Medarbetare billingen vinter

Förmåner hos oss

Som medarbetare i Skövde kommun gör du skillnad och din insats är viktig för oss. Vi vill att du ska må bra både på och utanför arbetet och arbetar aktivt för detta. Här är några exempel på vad vi erbjuder dig som medarbetare.

Som medarbetare i Skövde kommun har du ett gott försäkringsskydd, en förmånlig pensionspolicy och bra avtal för semesterväxling.

Utöver detta har du också ett antal förmåner kopplade till friskvård och vi arbetar under 2022 med att införa en förmånsportal med rabatter och annat härligt för dig!

Trygg anställning

Hos oss är kollektivavtal en självklar del av dina anställningsvillkor och reglerar bland annat din rätt till semester, föräldraledighet och tjänstepension. Vi vill att du som medarbetare ska kunna kombinera jobb och privatliv och vill ge dig förutsättningar för att få livspusslet att gå ihop. Det kan till exempel handla om att vi gärna ser att du är föräldraledig om det är aktuellt och att du kan få tillägg till föräldraförsäkringen.  

Fritt kaffe och te

En ny förmån för 2022 är att vi erbjuder alla medarbetare fritt kaffe och te.

Företagshälsovård

Som medarbetare hos oss har du tillgång till företagshälsovård. Vi har ett tätt samarbete med företagshälsovården och arbetar både förebyggande och rehabiliterande med hälsa och arbetsmiljö.

Rökfri arbetstid

Vi värnar om dig och vill att du ska jobba i en rökfri arbetsmiljö. Alla våra arbetsplatser är rökfria och du som medarbetare kan få stöd för tobaksavvänjning.

Friskvård 

Alla medarbetare erbjuds gratis simning på Arena Skövde,  friskvårdsbidrag på 2 500 kr/år, rabatt på spårkort för längdskidåkning på Billingen och tillgång till gratis gym i stadshuset. 

Övriga förmåner på just din arbetsplats

Utöver de gemensamma förmåner du har som medarbetare i Skövde kommun kan också din specifika arbetsplats ha egna förmåner, exempelvis arbetskläder och/eller arbetsredskap. 

Du är viktig!