Lokalregister/Lediga lokaler

Söker du en lokal till ditt företag? Är du fastighetsägare och söker nya hyresgäster? Då är detta sidan för dig!

Skövde kommun erbjuder här tillsammans med Lokalguiden en söktjänst som visar lediga lokaler i kommunen, både när det gäller privata och kommunala fastigheter. Tjänsten är helt kostnadsfri.

Inloggning

För att kunna lägga in en ledig lokal i Lokalguiden behöver du inloggningsuppgifter. Om du redan har ett konto/inloggningsuppgifter i Lokalguiden går du in via länken till i högerkanten för att logga in. Vill du ha inloggningsuppgifter till Lokalguiden eller har frågor, tar du kontakt med Näringslivsenheten. Du tar kontakt via vårt Kontaktcenter.

Söker du lokal?

Om Du söker en lokal till din verksamhet hittar du lediga lokaler i listan  här nedanför. Har du frågor om en specifik lokal i listan kontaktar du lokalens kontaktperson.

Om inte hittar någon lokal till din verksamhet via vår lokalguide kan du fylla i den elektroniska intresseanmälan som finns i högerkanten på denna sida. Vi hör sedan av oss till dig och ger besked.

Har du frågor? Ring Kontaktcenter så guidar dom dig rätt.

Lokalguiden

Lokalguiden har ett stort utbud av lediga lokaler runt om i landet. De förmedlar alla typer av lokaler såsom kontor, butikslokaler och lagerlokaler i Skövde. Se länk i högerkanten.