Möbelbiblioteket

Som ett led i kommunens arbete med de globala målen för hållbar utveckling har kommunen gjort det enklare att inventera bland de möbler som redan finns i kommunen ägo med ett digitalt möbelbibliotek. Möbelbiblioteket ersätter det som tidigare kallades återbruket.

När det är dags att göra om på arbetsplatsen, är det enkelt att titta i möbelbiblioteket om det som behövs finns här. Möblerna i biblioteket är i nyskick om inget annat anges i beskrivningen. Möblerna är gratis, vad som tillkommer är en hanteringskostnad och leveranskostnad som debiteras via en internfaktura efter leverans på 500 kronor per beställning. Det går även att köpa till monteringshjälp från möbelbiblioteket för 200 kronor per timme.

Synliggöra, förändra och förvalta möbler under hela dess livslängd är ett nytt sätt att konsumera inredning på, utan att förbruka stora naturresurser.

I möbelbiblioteket läggs alla möbler upp efter att de har rekonditionerats med bild och mått. Beställningen läggs sedan i Visma Proceedo av behörig beställare.

Har du några frågor och vill ha kontakt med oss? Då är det lättast att nå oss via mobelbiblioteket@skovde.se

Sajkla är en leverantör av programvaran så frågorna tar längre tid att komma fram den vägen.