bild på alla pristagare som samlas på scenen

Stolta pristagare på årets Näringslivsgala

10 härliga pristagare fick ta emot hyllningar under torsdagskvällen.

I ett fullsatt Valhall hyllade 550 personer från näringslivet i Skövde och Skaraborg kvällens pristagare. Johan Östling och Björn A Ling, som var konferencierer underhöll publiken med en värmländsk glimt i ögat. Husbandet Arkivet stod för skön sång och musik.

Bilder från galan

Här kan du titta på galan igen!

Följande priser delades ut:

 • Det goda exemplet - Samordningsförbundet östra Skaraborg
  Från vänster; Anders Andersson, Arbetsförmedlingen, Anna Bergman, Samordningsförbundet samt representant från Aramia omsorg
  Aramia omsorg
  "Aramia omsorg erbjuder inte bara bra psykiatriboende i fina miljöer. De har även ett stort socialt engagemang för människor som står en bit ifrån arbetsmarknaden och arbetar med deras möjligheter till personlig utveckling.".

 • Industripriset Skaraborg - IDC West Sweden AB
  AB Kinnex Mekaniska, Götene
  AB Kinnex Mekaniska, Götene
  "Kinnex har sedan sin start 1974 tillhandahållit maskinbearbetade, svetsade och monte-rade produkter främst till kunder inom förpackningsindustrin. Med en omfattande och modern maskinpark med kunniga och engagerade medarbetare erbjuder man sina kun-der mervärden utöver det förväntade med ledorden: flexibla, noggranna, leveranssäkra och kostnadseffektiva.".

 • Näringslivsforums pris - Näringslivsforum i Skövde
  Från vänster; Jonna Nyberg, Näringslivsforum, Lennart Rickardsson, Volvo GTO och Malin Sörlin, Näringslivsforum.
  Lennart Richardsson, Volvo GTO
  "Med sin gedigna bakgrund inom Volvo och sitt genuina intresse av produktionen har Lennart gjort en viktig insats för näringslivet i Skövde. Han har ett stort engagemang för Skövdes utveckling som stad och Volvo GTO som viktig aktör i regionen. Tack Lennart för din drivkraft och medverkan till Skövdes tillväxt."

 • Näringslivsforums landsbygdsnäringspris - Näringslivsforum i Skövde

  Johan Sahlström, Suntetorps säteri
  "Genom flera generationsskiften, ett flexibelt entreprenörskap och med stadig tillväxt är Suntetorps säteri ett stabilt landsbygdsföretag. Johan är ett bra föredöme för andra företagare och för landsbygdsnäringens framtid."

 • Skaraborgs mest företagsamma ungdom - UngDrive och Ung Företagsamhet
  Johanna Mignander, Lidköping, UF-företaget Min hjälte
  Johanna Mignander, Lidköping, UF-företaget Min hjälte
  "Under läsåret 2018/2019 drev Johanna UF-företaget Min hjälte. Hennes affärsidé – en egenskriven bok som fungerar som ett stöd till barn vars föräldrar är ute på internationella insatser. Hon belönades med förstapriser i kategorierna Årets samhällsentreprenör, Årets vara och Årets företag och tog sig till SM."

 • Skövde kommuns miljöpris - Skövde kommun
  Lorentzons styr AB
  Lorentzons styr AB
  "Med helhetsperspektiv och med ekonomisk garanti på investeringen bidrar de kraftfullt till stora energibesparingar inom hela fastighetsbranschen. Lorentzon Styr AB tar de stora klimatutmaningar vi står inför på allvar. Och bevisar det i ord och handling."

 • Årets Butik - Skaraborgs Allehanda och Skövde kommun
  ICA Nära Tidan
  ICA Nära Tidan
  " ICA Nära Tidan är butiken som har drivkraft att förändra, förnya och förbättra. Personalen möter alltid kunden med ett leende och de är ett bra exempel på ett levande företag på landsbygden."

 • Årets Företagare - Företagarna Skövde Tibro
  Källströms Elektriska AB, Fredrik Källström
  Fredrik Källström, Källströms Elektriska AB
  "Fredrik är en sann entreprenör som byggt upp sitt företag målinriktat i en takt som de hanterar. Genom åren har företaget varit kreativa med att bredda sin profession och är i dag en stabil aktör att lita på. En gedigen företagskultur har skapats med medarbetare i fokus."

 • Årets Rookie - Företagarna Skövde Tibro och Nyföretagarcentrum
  Jons Gharib och Colenz Hasbani, Nutri Meals
  Jons Gharib och Colenz Hasbani, Nutri Meals
  "Nutri Meals är en restaurang i Skövde som serverar matlådor med uträknat näringsinnehåll.  Att hålla koll på vad du äter har aldrig varit enklare. Detta är en restaurang i tiden! ."

 • Årets tillväxtpris i Skövde kommun - Almi företagspartner Väst AB
  Maggie Malek, Almi Företagspartner Väst AB och representant från Ludosity AB
  Ludosity AB
  "Bolaget Ludosity AB startade 2011 i Teknikparkens Inkubator. De arbetar med spelutveckling och konsulttjänster inom digital underhållning. Deras senaste spel ”Slap City” blev en försäljningssuccé som satte Ludosity på den nationella spelkartan."