Bilder från Tjejlunchen 2019bild1Bilder från Tjejlunchen 2019bild2Bilder från Tjejlunchen 2019bild3Bilder från Tjejlunchen 2019bild4Bilder från Tjejlunchen 2019bild5Bilder från Tjejlunchen 2019bild6Bilder från Tjejlunchen 2019bild7Bilder från Tjejlunchen 2019bild8

15-årsjubileum för Tjejlunchen!

Drygt hundra kvinnor träffades och nätverkade på Tjejlunchen den 20 november.

I denna årligt återkommande lunchträff deltog cirka hundra kvinnor. Detta var femtonde gången som tjejlunchen genomfördes i Skövde. Lindströms bil, Swedbank och Skövde kommun arrangerar lunchen tillsammans. Alla typer av nätverk är viktiga och det här har visat sig vara både ett hållbart och viktigt nätverk för kvinnor. 

Under minglet hos Lindströms bil hade gästerna möjlighet att besöka ett antal uställare; Skövde energi, Billinge färg,  Henrys bageri och UF-företagen Aura och Framställt och Klart.

Förutom lunch, mingel och utställning bjöds det på en föreläsning med Peter Ojala under rubriken " Vad gör man när man från ena dagen är gående och nästa dag hjulbent".

Peter bjöd på en mycket positiv och inspirerande föreläsning där han berättade om sin resa i livet.
För 23 år sedan var Peter med om en trafikolycka. Sedan dess har han spelat i landslaget i både innebandy och paraishockey. Peter Ojala berättade om sin olycka  och om vägen tillbaka till sin vardag. Han berättar också om bemötanden samt olika attityder han råkar ut för. I dag spelar Peter kälkhockey i landslaget och har under de senaste åren representerat Sverige och varit lagkapten under paralympics i Sotji 2014 och Pyeongchang 2018. Nu är siktet inställt på vinter-OS i Beijing 2022.

Tjejlunchen är en unik mötesplats för kvinnor som är egenföretagare eller har en ledande position i Skövdes näringsliv. Syftet med Tjejlunchen är att inspirera kvinnor till nätverkande och genom detta bidra till en god ”Skövdeanda”.