Skärpta lokala rekommendationer i Västra Götaland

Spridningen av covid-19 pågår fortfarande i Västra Götaland. Därför förlängs de skärpta rekommendationerna till och med 2 maj. Uppmaningen är bland annat att alltid bära munskydd i kollektivtrafik och att fortsätta arbeta hemma.

Läs mer

EPR 2020 i Skaraborg

Den 5-6 mars är det dags för Skaraborgs årliga regionala mässa för unga företagare - "Entreprenörskap på riktigt!"

Den regionala UF-mässan är ett årligen återkommande evenemang som engagerar elever, lärare och näringsliv från alla hörn av Skaraborg. På mässan har alla Skaraborgs UF-företagare möjlighet att ställa ut sina företag och sälja sina produkter och tjänster. Eleverna kan även tävla om bland annat årets säljare, årets monter och det stora priset Årets UF-företag, vilket engagerar ett 70-tal jurymedlemmar från Skaraborgs näringsliv. UF Skaraborg inbjuder även till en nätverksfrukost i samarbete med Skövde Näringslivsforum och Företagarna, med medverkan av nätverksgurun Michael Saliba.

Entreprenörskap på riktigt är årets roligaste och mest energigivande mässa! Ta chansen och inspireras av alla fantastiska elever på mässan, och se till att swish-kontot är fulltankat!

Mässan är öppen för alla och har fri entré.

Tid: 5 mars 17.45-21.00
  6 mars 8.30-13.30
Plats:  Arena Skövde

 

Näringslivsfrukost på UF-mässan

Passa också på att boka in en näringslivsfrukost den 6 mars kl 07.30-09.00.

Ung Företagsamhet Skaraborg, Företagarna Skövde/Tibro och Näringslivsfourm anordnar en frukost med tema nätverk. Gästföreläsare är nätverksexperten Michael Saliba, skaparen av #salibachallenge

Du anmäler dig här!