Skärpta lokala rekommendationer i Västra Götaland

Spridningen av covid-19 pågår fortfarande i Västra Götaland. Därför förlängs de skärpta rekommendationerna till och med 2 maj. Uppmaningen är bland annat att alltid bära munskydd i kollektivtrafik och att fortsätta arbeta hemma.

Läs mer

Näringslivsgalan flyttas fram

Årets näringslivsgala som var tänkt att gå av stapeln den 8 oktober, flyttas fram till den 3 december. Anledningen är coronapandemin och myndigheternas restriktioner om större sammankomster.

För att uppmärksamma personer, företag och organisationer som gjort extraordinära insatser delas ett antal näringslivspriser ut på Skövdes årliga näringslivsgala. En gala som i år firar 20-årsjubileum och därför planeras att bli extra festlig.

-  Att lyfta och sätta fokus på det fina näringsliv vi har i Skövde och Skaraborg känns viktigt, inte inst i de tuffa tider vi är i nu. Näringslivsgalan är ett uppskattat inslag hos näringslivet, där vi alla samlas runt och gläds åt varandras prestationer. Vi gör därför det vi kan för att kunna bjuda in till en galakväll innan året är slut, säger Ramona Nilsson, näringslivschef Skövde kommun.