Skärpta lokala rekommendationer i Västra Götaland

Spridningen av covid-19 pågår fortfarande i Västra Götaland. Därför förlängs de skärpta rekommendationerna till och med 2 maj. Uppmaningen är bland annat att alltid bära munskydd i kollektivtrafik och att fortsätta arbeta hemma.

Läs mer

bild på Malin Sörlin som börjar som näringslivsutvecklare hos näringslivsenheten i januari 2020

Malin börjar på näringslivsenheten

I slutet av januari börjar Malin Sörlin som näringslivsutvecklare på Skövde kommuns näringslivsenhet.

Malin känner många igen som ledare för Näringslivsforum där hon gjort ett imponerande arbete, bland annat med framtagandet av ny affärsplan för föreningen. Malin har ett brett kontaktnät i det lokala näringslivet och en gedigen erfarenhet från att ha arbetat i privat verksamhet. Att Malin drivit arbetet i Näringslivsforum ser vi som en tillgång eftersom föreningen är en viktig partner för oss när det gäller näringslivsutvecklingsarbetet som vi hoppas kunna utveckla ytterligare.

- Jag är mycket glad för att Malin börjar hos oss. Vi har haft ett gott samarbete under hennes tid i Näringslivsforum och ser att hennes profil och kunskap kommer att komplettera enheten på ett bra sätt. I den här rekryteringen hade vi många kvalificerade sökande men Malin stack ut med sin erfarenhet och profil säger näringslivschef Ramona Nilsson.

Varmt välkommen till näringslivsenheten Malin!