Skärpta lokala rekommendationer i Västra Götaland

Spridningen av covid-19 pågår fortfarande i Västra Götaland. Därför förlängs de skärpta rekommendationerna till och med 2 maj. Uppmaningen är bland annat att alltid bära munskydd i kollektivtrafik och att fortsätta arbeta hemma.

Läs mer

Logga för utmärkelsen Årets Butik

Var med och rösta till Årets Butik

Det var många som hade nominerat sin favoritbutik till Årets Butik 2020 i Skövde. Totalt fick vi in 27 nomineringar och därefter valde juryn ut tre butiker bland de nominerade att rösta på.

Årets Butik utses varje år genom ett sammarbete mellan Skövde kommom och tidningen SLA.

De tre nominerade butikerna är:

Ejes Väskor

Motivering: En butik och webbutik utöver det vanliga. Alltid trevligt bemötande och ett engagemang att göra mig som kund nöjd. Hittar oftast något som gör att jag känner mig fin.

Blank the Hub

Motivering:
Med ett affärskoncept som andas framtid levererar Blank the Hub ett aktuellt utbud, mysig atmosfär och en toppklassig service för den mode- och stylingintresserade konsumenten som besöker butiken. Blank the Hub har ett unikt sortiment som tillför mervärde för kunden (och stadskärnan) med inspiration, personlig service och ett unikt utbud med kunden i fokus. Med en positiv anda, utöver det vanliga, levererar de en service i världsklass.

Boligheter

Motivering: En mysig och inspirerande inredningsbutik, som gjorde mig nyfiken första gången jag klev in. En massa fina grejer, presenterat i fin miljö och med en personal som fick mig att känna mig hemma.

 

Omröstningen pågår till och med söndagen den 25 oktober och priset överlämnas på Näringslivsgalan i Skövde den 3 december. Galan kommer i år att vara ett digitalt evenemang och du kan följa den från Skövdes hemsida www.skovde.se

Rösta på Årets Butik HÄR