Nya lokala rekommendationer i Västra Götaland

Spridningen av covid-19 har återigen börjat öka i Västra Götaland. Därför inför nu smittskyddsläkaren rekommendationer som gäller från 17 februari till 14 mars. Det handlar bland annat om munskydd i kollektivtrafik och vissa inomhusmiljöer.

Läs mer

Nu kan du chatta med socialtjänsten när du har frågor eller behöver råd och stöd

Från och med måndag 15 juni kan du chatta med oss på socialtjänsten när du har frågor eller behöver råd och stöd. Chatten kommer att vara öppen måndagar kl. 10-12 och tisdagar kl. 13-14.30 och du hittar den under socialt stöd på skovde.se

Vi inför möjligheten att chatta som ytterligare ett sätt för dig att komma i kontakt med oss. Chatten är lätt att använda, du kan enkelt ställa en fråga istället för att mejla eller ringa. En socialsekreterare i mottagningsteamet, med erfarenhet från olika områden inom socialtjänsten, kommer att svara på dina frågor.

I chatten kan du vara helt anonym. Så länge du inte uppger ditt namn är du anonym. Om vi får veta att någon far illa och vi får veta vem det är kan vi behöva göra en anmälan till annan enhet inom socialtjänsten.

Efter avslutad chattkonversation försvinner den. Inga chattkonversationer sparas.

Du hittar chatten på skovde.se/socialt-stod