Skärpta lokala rekommendationer i Västra Götaland

Spridningen av covid-19 pågår fortfarande i Västra Götaland. Därför förlängs de skärpta rekommendationerna till och med 2 maj. Uppmaningen är bland annat att alltid bära munskydd i kollektivtrafik och att fortsätta arbeta hemma.

Läs mer

Tidsbokning i Skövde

På grund av Corona-pandemin tar vi inte emot besök i våra lokaler just nu, men du är välkommen att boka ett telefonbesök eller besök via videolänk.

 Här kan du boka tid för nybesök. Du kan bara boka en tid åt gången. 

Nedan ser du lediga nybesökstider. Dagens datum är markerad med blått fält. Datum med lediga tider är markerade med fetstil. Redan bokade tider är markerade med rött fält. Ser du inga lediga tider kan du ringa oss för mer information, 0500-49 87 04. 

Du kan avboka din tid på Mina sidor senast 48 timmar innan mötestid.

Om du vill boka besök via videolänk fyller du i din mailadress och då skickar vi en länk strax före besöket. Här hittar du information om hur ett videolänksamtal går till. Vill du istället bli kontaktad per telefon ringer vi upp dig på det telefonnummer du anger.

Har du redan kontakt med familjerådgivningen och vill boka om, boka av eller boka ny tid är du välkommen att ta kontakt per telefon 0500-498704. 

Information om behandling av personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen