SolNavet

Varmt välkomna till SolNavet – Rosenhagas träffpunkt och hälsocafé!

För att se aktuellt program - gå in i appen "Mitt Skövde - och SolNavet" (se beskrivning av hur du laddar ner appen till höger).

Du kan också ringa/messa oss på
tel: 070 - 24 53 035 eller maila oss på: solsidan@skovde.se för att höra vad vi planerar.

Solnavet är en fritidsverksamhet för alla vuxna som bor i Skövde kommun.  Syftet med verksamheten är att motverka ensamhet och vara en arena för att knyta nya kontakter. Vi inriktar oss på hälsa och välmående. Här träffas vi och umgås som vänner utifrån ett hälsofrämjande perspektiv.

I vårt hälsocafé på Rosenhaga serverar vi god och nyttig mat till självkostnadspris. Varje dag erbjuder vi frukost och du kan också köpa något gott och nyttigt till kaffet.

Varje dag erbjuder vi enklare aktiviteter som t.ex. gemensamma promenader, sällskapsspel, pyssel. Om du är sugen på sällskap kan du komma och bara prata och umgås en stund. Kom och gå som du vill! Aktiviteterna som erbjuds utgår från deltagarnas önskemål och något som brukar uppskattas är t.ex. pratstunder, träning, biobesök, fisketurer etc.

Fråga personalen om vad som är på gång just nu och vad vi kan erbjuda så berättar vi gärna mer.

Genom att ladda ner appen "Mitt Skövde" på Google Play eller Appstore kan du se vilka aktiviteter vi har på gång just nu. Här kan du även framföra önskemål om framtida aktiviteter. Se dokument till höger för hur du kan ladda ner appen.

SolNavet ligger på Nya Rosenhaga på Mariestadsvägen 101. Stadsbussen (linje 1) stannar strax utanför vilket gör det lätt för alla att ta sig hit.

Första gången du kommer till SolNavet får du såklart en presentation av all personal. Om du vill visar vi våra lokaler så du vet vad man kan göra här och vad vi kan erbjuda.

 
Varmt välkommen!