Information om coronaviruset och covid-19

Du är skyldig att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och andra mot spridning av covid-19. Du ska själv tänka igenom hur du kan undvika att bli smittad och hur du kan undvika att smitta andra. Du ska visa hänsyn till dina medmänniskor, vilket är särskilt viktigt i förhållande till personer i riskgrupper.

Läs mer

Få sms vid driftstörning

Vid driftstörningar på vatten- och avloppssystemet skickar vi ibland ut sms till våra kunder. Det är ett snabbt och smidigt sätt att få ut information till många.

Vi skickar ut sms när vi har större leveransproblem av dricksvatten eller andra driftstörningar på VA-anläggningen som påverkar våra kunder. Vår tjänst UMS skickar meddelandet till de över 16 år som är folkbokförd på adressen (eller har registrerat sig för att få information om fastigheten).

Du som inte bor i kommunen eller har ett oregistrerat kontantkort kan också registrera dig för att få information.

Du kan kontrollera för vilken adress du får information till ditt telefonnummer. Det går också att lägga till fler adresser som du vill få information för sommarstugan, barnens skola eller till äldre anhöriga.

Kom ihåg att titta på hemsidan för mer information eftersom det är vår prioriterade informationskanal. Där håller vi dig uppdaterad och kan berätta när arbetet är färdigt.

Få sms vid driftstörning