Hälsning till framtiden!

Så roligt att du vill skicka en hälsning till framtidens Skövdebor! Under invigningen av Hertig Johans torg (30 augusti 2019) kommer en tidskapsel att sänkas ner under torget, och den kommer inte att hittas förrän nästa gång torget byggs om. Denna tidskapsel vill vi fylla med din hälsning! 

Hur tror du att framtidens Skövdebor har det? Vad vill du att de ska veta om hur det var att leva år 2019 i Skövde? Du får skriva precis vad du vill i din hälsning, så länge det inte bryter mot några grundlagar.

Några av hälsningarna i tidskapseln vill vi gärna läsa upp under invigning av torget. Kanske blir det din?! Vi kommer isåfall att kontakta dig under augusti månad.

Du kan skicka in din hälsning till och med den 31 juli 2019.

Det är helt frivilligt att fylla i ditt telefonnummer i formuläret nedan. Vill du bara skicka en hälsning till tidskapseln behöver du bara skriva i ditt förnamn.

Vi garanterar att dina uppgifter behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och att dina personuppgifter inte kommer att användas i något annat syfte än för att eventuellt kontakta dig inför medverkan vid invigning av Hertig Johans torg och i samband med detta läsa upp din hälsning. Efter detta raderas dina personuppgifter.

Förnamn
Min hälsning till tidskapseln
Det är okej att Skövde kommun kontaktar mig för att ha möjligheten att läsa upp min hälsning i samband med invigningen av torget.


Om du svarade ja i föregående ruta behöver du fylla i ditt telefonnummer för att vi ska kunna kontakta dig.