Bild på Skövdes logga

Föreningsledarstipendium till två!

Kultur- och fritidsnämnden har i år beslutat att dela ut föreningsledarstipendiet till Carl- Otto Wijkmark, IF Hagen samt Elenor Ödberg, FUB Skövde. Priset delas ut på Idrottsgalan 2021.

Kultur- och fritidsnämnden delar varje år ut ett föreningsledarstipendium på 20 000 kronor till någon eller några inom föreningslivet som gjort det där lilla extra. 

I år hade nämnden många bra nominerade att ta ställning till och har enhälligt beslutat att dela ut föreningsledarstipendiet till Carl-Otto Wijkmark, IF Hagen samt Elenor Ödberg, FUB Skövde.

- Under ett speciellt år som detta känns det extra kul att få uppmärksamma två eldsjälar inom föreningslivet. Elenor och Carl-Otto har betytt mycket för föreningslivet i Skövde och framförallt för sin respektive förening, säger Petter Fahlström, nämndens ordförande.

Det är genom det ideella krafter föreningslivet byggs och utan dessa eldsjälar skulle inte föreningslivet vara där det är idag. Carl-Otto och Elenor tilldelas stipendium med 10 000 kr var vilket delas ut på Idrottsgalan 2021.

Läs mer om föreningsledarstipendiet och tidigare pristagare på vår hemsida

Föreningsledarstipendium (skovde.se)