Invigning av nytt tillfälligt utegym i Södra Ryd

Är du redo att testa det senaste inom utegym? Nu har du en unik möjlighet att vara med och påverka! Skövde kommun i samarbete med Omnigym presenterar det tillfälliga utegymmet som ingår i studien Global User Study.

Festlig invigning

Onsdagen den 5 juni kl. 12:00-15:00 bjuder vi in alla invånare till invigningen av det nya utegymmet vid parkytan mellan Spånvägen och Timmervägen vid Hälsans Park. Mellan kl. 12:00-13:00 finns instruktörer på plats för att visa hur maskinerna fungerar och hålla i ledarledda pass. Dessutom bjuder Skövde kommun på grillad korv och dryck (så länge lagret räcker) från kl. 12:00.

Under invigningen kommer kommunalråd Johan Ask (S), kultur- och fritidsnämndens ordförande Helene Lundqvist (M), tjänstepersoner från kultur och fritid samt representanter från det lokala föreningslivet och näringslivet att närvara.

Din åsikt är viktig!

Varje maskin är utrustad med sensorer som samlar in data om användningen. I och med detta har du som testat gymmet möjlighet att delta i en enkätundersökning för att ge oss feedback kring platsen och gymutrustningen. Tack för ditt deltagande!

Till enkäten >>