Information om coronaviruset och covid-19

Du är skyldig att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och andra mot spridning av covid-19. Du ska själv tänka igenom hur du kan undvika att bli smittad och hur du kan undvika att smitta andra. Du ska visa hänsyn till dina medmänniskor, vilket är särskilt viktigt i förhållande till personer i riskgrupper.

Läs mer

Nu lanseras Pluspolarekortet som e-tjänst

Pluspolarekortet för dig med funktionsnedsättning, innebär att du som äger kortet har möjlighet till kostnadsfri entré för en kompis som följer med som sällskap på olika arrangemang. Arrangörer ges möjlighet att ansluta sig till Pluspolaretjänsten.

Pluspolarekortet införs vid de anläggningar där kultur- och fritidsavdelningarna själva står som arrangörer. Listan med arrangörer kommer att fyllas på allteftersom fler ansluter sig. Föreningar, företag och organisationer kommer att kunna välja att erbjuda pluspolare-entré för sina arrangemang. E-tjänst finns nu tillgänglig för både dig som vill ansöka om ett pluspolarekort samt dig som är arrangör och vill erbjuda denna möjlighet.

Mer information om Pluspolarekortet.