Äldreboendet Norrmalm firade 30 år

Det hade dukats till fest redan vid lunch när Äldreboendet Norrmalm firade 30 år. Kaffe med tårta serverades i träffpunkten Vindarnas Hus, samtidigt som det bjöds på underhållning med musik och sång.

I torsdags (21/1) var det dukat till fest i torsdags redan vid lunch, då pensionärerna intog en specialkomponerad meny. Ingela Norelius hälsade alla gästerna välkomna till eftermiddagens ”Öppet hus” samt gjorde en tillbakablick på de gångna 30 åren.

Äldreboendet Norrmalm firar 30 år

Kaffe med tårta serverades i Träffpunkten Vindarnas Hus, samtidigt som Gunnar Älvestam och Conny Östling underhöll med musik och sång.

Musik och sångunderhållning

Fastighetsförvaltaren Maria Liabäck visade ett bildspel och berättade om arbetet med utemiljön och anhörigstödjare Victoria Hultström informerade om kommunens anhörigverksamhet. För den som önskade fanns en tipspromenad runt om på avdelningarna där deltagarna bjöds på både frukt och godis.

Äldreboendet fick motta vackra blomsterarrangemang från Per Granath och Jonas Engelbrektsson, sektorn för vård och omsorg, från Theres Sahlström, vård- och omsorgsnämnden, från Maria Liabäck, Fastighetsavdelningen sektor service och från Carina Lindström, Äldreboende Ekedal.