Tjänstefrukost med Plusgymnasiet, Hypnoteket och Taktikcenter

03 apr 2014 07:30 − 08:30

Skövdes tjänstföretag vill nätverka och synas - det är utgångspunkten för Näringslivsforums tjänstefrukost. Under en innehållsrik timme får du inte bara gott om tid att prata med företagare. Vid varje tilfälle presenterar sig tre tjänsteföretag utifrån både vad de kan och vad de behöver samarbeta kring.

Medverkande företag :

Plusgymnasiet  - Catarina Higgins.
Plusgymnasiet i Skövde startade hösten 2010 och har nu sammanlagt fyra olika program. I dag har vi cirka 200 elever och 15 engagerade medarbetare som arbetar på skolan. Då många elever reser till Skövde och Plusgymnasiet har Plusgymnasiet valt att ha skolan så centralt placerad som möjligt, med endast två minuters gångväg från Resecentrum.

Hypnoteket - Ann-Marie Brömvik. Företagets verksamhet består av apputveckling och hypnosterapi som hjälper kunder med allt från viktminskning och att sluta röka till att hantera fobier och nedstämdhet.

Taktikcenter
- Anders Edlund.
Taktik är ett kompetensföretag med inriktning på individ och organisation. Visionen är att skapa en meningsfull vardag för människor som befunnit sig långt från arbetsmarknaden under lång tid.

 

Tid 3 april, kl 07.30-08.30
Plats OBS! Ny lokal - Gothia Science Park, Växthuset, Magnolian
Anmälan till Näringslivsforum info@nlfskovde.se eller 0708-44 74 64
Kostnad Kostnadsfritt - vi bjuder på kaffe och smörgås.
(Vid ej meddelad frånvaro debiteras 100 kr)
Arrangör Näringslivsforums tjänstegrupp, Gothia Innnovation AB och Skövde kommun.