Inspirationskväll - Café Starta och driva eget

29 jan 2019 18:00

Sälj smartare!

Konkreta tips, nya perspektiv och en hel del inspiration kring hur du kan öka din försäljning, oavsett var du befinner dig på din företagsresa. Det kommer du få den 29 januari. Då kommer Vimentis Group att ge dig konkreta tips om hur du kan sälja smartare.

Ämnen som kommer beröras är:
– Hur ser marknaden ut och vad behöver vi känna till för att nå igenom bruset?
– Vad behöver jag som entreprenör förstå gällande kundernas köpresa kontra vår säljprocess?
– Hur det kommer sig att konkurrenten kan vinna affären när din kund erkänner att det du har att erbjuda är bättre, och hur vi kan kasta om positionerna?
– Hur du skapar vinnande kundmöten?
– EQ + IQ = Framgång
– Prestation – Process – Resultat
– Pitcha framgångsrikt

Talare och inspiratörer

Michel Laporte Godorn är medgrundare av Vimentis. Han är en entreprenör med sex bolag i ryggen. Intressant kuriosa är att han även är karateinstruktör samt internationell talare. Han tittar på samspelet i marknaden och talar mycket om känsla före fakta, samt vikten av personlig utveckling och prestation för att uppnå resultat i sin verksamhet.

Marko Gyllenland är försäljningschef på Vimentis och bakgrund som bland annat företagare i över 20 år. Intressant kuriosa är att han även varit domare i UFC inför 250 miljoner TV-tittare samt på kort tid gått från 0 till 16.000 kontakter på LinkedIn . Utifrån detta har han hittat ett effektivt sätt att jobba med sociala medier.

Tid 29 januari, kl 18.00
Plats Rådhusgatan 1 i Skövde
Frågor Malin Emilsson, malin.emilsson@nyforetagarcentrum eller 0722-46 06 90
Anmälan Anmäl dig här senast den 26 januari 2019
Arrangör Nyföretagarcentrum